Kimstad kyrkby

SLUTSÅLT

Kimstad Kyrkby, villor och kedjehus. Conlega har i fyra etapper förvandlat ett stycke tidigare åkermark till ett helt nytt bostadsområde i populära Kimstad. Husen går i tre kulörer och samtliga är arkitektritade med en modern gestaltning. Tillsammans bildar de röda, svarta och vita villorna ett nytt spännande landmärke, där framtiden flirtar med ortens lantliga charm. Ett familjärt och lummigt område som uppmuntrar till gemenskap med flera inbjudande sällskapsytor och en lekplats för barnen. Mitt i prick för dagens familjeliv.

Villor

Arkitektonisk kvalitet inifrån och ut. Stilrena träfasader och inskjutna fönsterpartier. Sex olika husmodeller, 1- eller 2plan, med generösa tillval i både utformning och inredning. Dessa helt unika villor, hittar du bara i Kimstad Kyrby. Här finner du bland annat en takhöjd på över 7 meter, dubbla takfönster, stora glaspartier, sällskapsytor med öppen planlösning, hörnfönster i vinkel och inglasade uterum.

Kedjehus

Exklusivt ritade och noga genomtänkta för den moderna familjen. Här har vi skapat det stora i det lilla. Boendet består av sex rum och kök, två badrum, förråd, trädgård samt carport med terrass ovanför för den som önskat.

Fakta om projektet

Boarea: 126–181 kvm
Antal rum: 5–7 rok
Boendeform: 36 st fristående villor, 8 st kedjehus
Bostäder: 44 st
Inflytt: slutsålt 2020
Område: Kimstad Kyrkby
Kommun: Norrköping
Arkitekt: Tengboms arkitekter
Tot. BTA: 6.600 kvm