Klinga Park

SLUTSÅLT

Klinga Park – Ett attraktivt boende nära naturen. Cirka 8 km söder om Norrköping, bland tallarna på en kulle med vacker utsikt över öppna landskap och skogsdungar uppför Conlega – Klinga Park – ett trivsamt område med friliggande villor, kedjehus och radhus. Förutom Klinga Parks närhet till golfbana finns här stora möjligheter till både motion och rekreation året om. Här bor du nära naturen men ändå inte långt ifrån stan, vare sig du väljer bil, cykel eller buss.

Att bevara områdets karaktär har känts viktigt vid planeringen av Klinga Park, därför sparas vissa träd och annat som idag finns på platsen. Vägar, gatubelyning och lekpark kommer stå klara i området under första halvan av 2020.

Nu säljstartar vi sista etappen i Klinga Park, 18 st radhus i bostadsrättsform!

Radhus

SLUTSÅLT

18 st radhus i bostadsrättsform precis invid golfbanan och dess vackra omgivningar. Radhusen har en boarea på 121 kvm och består av 4 rum och kök samt 2 badrum och en separat tvättstuga. Öppna ytor och välplanerade kvadrat skapar stora möjligheter för såväl den lilla som den något större familjen.

Tomtstorlekarna är 220–336 kvm och innefattar förutom huset en gräsyta samt parkeringsplats. Husets höjdpunkt torde dock vara – inte bara rent bokstavligt, den generösa takterrassen med magnifik utsikt. Området Klinga Park har nu tagit form med infrastruktur och gemensamma ytor. Gatorna är asfalterade och en lekplats håller på att uppföras liksom kedjehus och villor. När radhusen är på plats är grannskapet komplett!

Villatomter

SLUTSÅLT

12 st med fantastisk utsikt över golfbanan och skogen. Tomtstorlekarna varierar mellan 837–1208 kvm men oavsett vilken du väljer finns gott om plats för ditt drömhus, samvaro, lek och småskalig odling. Inom ramen för Klinga Parks bestämmelser är du välkommen att uppföra det hus du själv önskar, men varför inte någon av de villor som Conlegas samarbetspartner SjötorpsHus erbjuder för Klinga park – enplansvillan Villa Sjöbacka eller specialdesignade Villa Klinga. När du köper en tomt av Conlega ingår anslutningar för VA, el samt fiber i köpet och levereras vid tomtgräns.

Kedjehus

SLUTSÅLT

I kärnan av Klinga Park, på kullens topp ligger kedjehusen. Väl tilltagna terrasser som tronar över carport och förråd länkar dem samman. Fasaderna av trä harmonierar med omgivningarna och du känner verkligen att du befinner dig nära naturen. Till varje hus hör även en behändig gräsyta med plats för altandäck, odling eller lek. Här finner du en trivsam plats för dig och din familj.

Bostaden är väl planerad för den moderna familjen, 118 kvm, där inget lämnats åt slumpen. Hela entréplanet, frånsett badrummet, ingår i en dörrfri sällskapsyta med kök, matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp. För mer vilsamma stunder hittar du tre stycken sovrum på plan två. Där ligger även ett allrum med direkt access till terrassen – som bara väntar på att få bli det rum du gör det till. Omsorgsfullt utvald inredning med en gott om tillval.

Fakta om projektet

Bostäder: 40 st
Boendeform: 12 st fristående villor, 10 st kedjehus, 18 st radhus
Område: Klinga, Borg 17:25
Kommun: Norrköping

Etapp 1 – fristående villatomter

Antal: 12 st
Tomatarea: 837–1208 kvm
Byggrätt: 1-eller 2-planshus
Övrigt: VA, el och fiberanslutning ingår, levereras vid tomtgräns

Etapp 2 – kedjehus

Boarea: 118 kvm
Antal rum: 5 rum och kök
Tomtarea: 296–485 kvm
Upplåtelseform: Äganderätt
Antal: 10st
Byggstart: 2020
Övrigt: VA, el och fiberanslutning ingår

Etapp 3 – radhus

Boarea: 121 kvm
Antal rum: 4 rum och kök
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Tomtarea: 220-336 kvm
Antal: 18st
Byggstart: TBA

Intresseanmälan & kontakt

För frågor eller intresseanmälan är du välkommen att använda formuläret nedan.

    Jag godkänner webbplatsens integritetspolicy. [acceptance]